Företag som använder Sleep Cycles träningsläger för sömn

Ett sömn- och hälsoprogram för företag. Skräddarsytt att passa vardagen

Sleep Cycles träningsläger är ett fyra veckor långt webbaserat program skapat för att ge er bättre sömn, hälsosammare vanor, ökat välbefinnande och ökad prestation - på jobbet och utanför. Uppgradera din arbetsplats och dina anställda med bättre vila, starkare återhämtning och minska stress och risken för utbrändhet.

Alla kan lära sig att sova bättre

Genom hela träningslägret använder ditt team Sleep Cycles app för att bättre förstå sina sömnvanorm genom att upptäcka sambandet mellan sömn, välbefinnande och fysisk och mental hälsa. Under programmets fyra veckor mäter vi hur seminarier, övningar och utmaningar påverkar sömn, hälsa och välbefinnande. Alltid med vår sömnexperts guidande hand och support.

Vecka 1 - Kick-off

Er kick-off börjar med ett besök från oss. Vi ger er kunskapen och grunderna till bättre sömn, varför det är bra för dig och hur alla kan nå bättre återhämtning.

Vecka 2 - Mät och analysera.

Innan ni börjar, hjälper vi er komma igång med Sleep Cycle som verktyg för att mäta och analysera era vanor och sömnmönster. Efter det, är ni redo att börja träna.

Vecka 3 - Utmaningen antagen

Från den här punkten, följer ni en jämn rytm av utmaningar och övningar. Appen mäter och samlar in data kring er sömn. Kombinerat med löpande resultat från träningen, får ni daglig uppdatering om er resa till bättre sömn.

Vecka 4 - Examen

Vi återvänder till ert avslut, med ett seminarium där vi samlar upp era erfarenheter och frågor. Som avskedsgåva ger vi er de slutgiltiga verktygen för uthållighet kring bättre sömn och bättre hälsa, på jobbet och utanför.

4,7 stjärnor

282 000 betyg (iOS)

50 miljoner

användare

Våra sömnresurser för företag

Sömnkvalitet är avgörande för ditt teams hälsa, välmående och fysiska och mentala hälsa. Hjälp ditt företag att blomstra under 2022 med våra sömntips och insikter: