Sleep Cycles träningsläger
för bättre sömn

Bättre sömn för bättre hälsa.

Uppgradera din arbetsplats och dina anställda med bättre vila och starkare återhämtning. Upplev ett liv med ökad uthållighet och högre energi, på jobbet och utanför.

Att träna sömn

Sleep Cycle erbjuder ett träningsläger för bättre sömn. Över ett par veckor kombinerar det mätning och utmaningar, seminarier och övningar, och ger dig nycklarna till ökad livskvalitet och glädje.

Kick off

Er avspark är ett besök från oss. Vi ger er kunskapen och grunderna till bättre sömn, varför det är bra för dig och hur alla kan nå bättre återhämtning.

Mät och analysera

Innan ni börjar, hjälper vi er komma igång med Sleep Cycle som verktyg för att mäta och analysera era vanor och sömnmöster. Efter det, är ni redo att börja träna.

Utmaningen antagen

Från den här punkten, följer ni en jämn rytm av utmaningar och övningar. Appen mäter och samlar in data kring er sömn. Kombinerat med löpande resultat från träningen, får ni daglig uppdatering om er resa till bättre sömn.

Examen

Vi återvänder till ert avslut, med ett seminarium där vi samlar upp era erfarenheter och frågor. Som avskedsgåva ger vi er de slutgiltiga verktygen för uthållighet kring bättre sömn och bättre hälsa, på jobbet och utanför.

Ge din arbetsplats bättre sömn och bättre hälsa idag. Kontakta oss.